Rychlá půjčka do výplaty pokryje nenadálé výdaje i větší nákupy

Rychlá půjčka do výplaty pokryje nenadálé výdaje i větší nákupy

Do výplaty je ještě daleko a vám přistála ve schránce složenka na zaplacení pokuty za překročení rychlosti anebo nedoplatek za energie vyšší, než jste očekávali? Kde vzít na zaplacení stále se množících složenek a nekrást? Vsaďte na rychlou půjčku do výplaty, která je zaměřena na poskytnutí nižší finanční sumy s krátkou dobou splatnosti v řádech několika dní. Tento typ úvěru se hodí jak na zaplacení nenadálých výdajů, tak i na překlenutí období, ve které se tak zvaně začne všechno sypat. Například se vám rozbije pračka a k tomu doslouží automobil, který vás každý den vozí do práce. Krátkodobá půjčka, kterou jistě splatíte z další výplaty, vám pomůže se z této šlamastiky šikovně dostat.


Zažádáte online nebo prostřednictvím SMS

Většina poskytovatelů rychlých půjček před výplatou si uvědomuje, že aby byly účinné a pomohly tam, kde mají, je potřeba tento typů úvěrů nijak nekomplikovat. To znamená, že o peníze musí být každý zájemce schopen zažádat během několika minut a schvalovací proces nesmí celou proceduru zbrzdit. U většiny nebankovních poskytovatelů půjček před výplatou lze tak žádost vyplnit online anebo se lze zaregistrovat do systému umožňujícího získání peněz po odeslání jediné SMS zprávy.

Peníze i o víkendu

Potřebujete-li finanční prostředky opravdu ihned, je půjčka před výplatou výborným řešením. Po schválení žádosti si totiž můžete vybrat, zda si peníze necháte vyplatit převodem na váš bankovní účet anebo využijete možnosti hotovostní transakce. Ta se vyplatí zejména ve svátcích a o víkendech, kdy jsou banky zavřené a na převod byste zbytečně museli čekat do dalšího pracovního dne. Hotovostní výplatu prostředků lze obvykle realizovat v síti některého z partnerů vašeho poskytovatele půjčky. Obvykle to bývají trafiky anebo čerpací stanice, zkrátka zařízení, která mají otevřeno nepřetržitě.

Krátká doba splatnosti a první půjčka zdarma lákají stále více zájemců

Doba splatnosti krátkodobých půjček před výplatou se řádově pohybuje v rozmezí dnů. Nejčastěji poskytovatel úvěru vyžaduje jeho splacení do 30 dnů. Výjimkou ale nejsou ani půjčky na 14 dní či naopak na 60 dní. Částky, které si takto můžete půjčit, se obvykle pohybují v rozmezí několika jednotek až desítek tisíc. V mnoha případech se lze setkat s výhodnými nabídkami lákajícími nové klienty na půjčku zdarma, to znamená oproštěnou od všech poplatků i úroků. Obvykle jde o první půjčku uzavřenou u konkrétního poskytovatele, u které je regulován buď maximální úvěrový rámec, nebo doba splatnosti. Obvykle to znamená, že si půjčíte napoprvé méně a s kratší dobou splatnosti než v případě poskytovatelem běžné nabízených půjček. Zato vás to však nebude nic stát. Druhá a další půjčka je již pak standardně zpoplatněna a nabízí běžné podmínky konkrétní nebankovní společnosti.

Jaké jsou výhody rychlé půjčky do výplaty?

Někdy se bez peněz zkrátka neobejdete. Krátkodobá půjčka, u které máte jistotu, že ji z příští výplaty splatíte tak může být efektivním řešením aktuálně neúnosné situace. Nezadlužíte se díky ní na dlouhou dobu a přitom získáte to, co potřebujete. Mezi její přednosti patří zejména:

  • Výjimečná flexibilita a rychlost.
  • Možnost předčasného splacení či naopak prodloužení splatnosti.
  • Možnost podat žádost online z pohodlí domova
  • Posouzení a schválení žádosti proběhne do několika minut od odeslání formuláře
  • Peníze lze získat i o víkendu a ve svátek.
  • Vyplacení prostředků převodem na účet nebo v hotovost.
  • Není nutné zastavovat nemovitost ani shánět ručitele.
  • Půjčujete si nižší částky, které máte šanci splatit z další výplaty a nezadlužit se tak na dlouho.

 

Stránku zatím nikdo nekomentoval.

Do diskuse mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Půjčky

Půjčky partneři

Rychlé nebankovní půjčky bez registru