Housing Invest s.r.o. - rychlé úvěry se zástavou

Housing Invest s.r.o. - rychlé úvěry se zástavou Společnost Housing Invest s.r.o. je moderní, dynamická rostoucí společnost se specializací především poskytování úvěrů, vyplácení exekucí nebo dražeb. V tomto oboru má mnoholeté zkušenosti a za pomoci propracovaného způsobu schvalování se jim daří uspokojit i expresní požadavky klientů, kteří se ocitli ve svízelné finanční situaci.

Půjčka rychle a diskrétně

O úvěr může zažádat jak fyzická osoba tak i podnikatelé. Maximální částka o kterou můžou podnikatelé žádat je 200 000 Kč s dobou splácení až deset let. Vše je průhledné, diskrétní a bez jakéhokoliv poplatku předem a navíc tímto úvěrem je možné vyplatit i jakékoliv zástavy či exekuce. Před uzavření smlouvy vždy obdržíte nabídkový list kde jsou uvedeny veškeré parametry produktu, úroková sazba, RPSN a hlavně celková výše přeplatku.

Úvěr na refinancování zástav

Dalším z produktů společnosti je refinancování stávajících zástav až do výše několika miliónů. Jak již bylo zmíněno jedinou podmínkou je opět zástava nemovitosti kde výše úvěru nesmí přesáhnou maximalně 50 % odhadní hodnoty nemovitosti. Ručit můžete i majetkem 3 osoby což znamená, že nemusíte být přímým majitelem nemovitosti. Tento úvěr se vyznačuje velice nízkou úrokovou sazbou kde neplatíte žádné měsiční splátky, vše se hradí jednou splátkou ve stanoveném termínu dle smlouvy. Tento produkt se vyplatí především těm co prodávají svoji nemovitost a potřebují rychlé peníze bez účelu.

Úvěr bez zástavy

Jedním z nově připravených produktů je i úvěr bez zástavy do maximální částky 100 000 Kč na dobu 12 měsíců, v pravidelných měsíčních splátkách poskytovaný jak zaměstnancům, seniorům ale i podnikatelům.

Online žádost o úvěr

Stránku zatím nikdo nekomentoval.

Do diskuse mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Půjčky

Půjčky partneři

Rychlé nebankovní půjčky bez registru