Finanční poradce

Nemáte jasno, jak na tom vlastně jste se svými financemi, jestli byste si mohli dovolit vzít další úvěr či koupit nějakou věc? Nebo potřebujete pouze obecně poradit ohledně peněz od odborníka? Jestliže ano, nastal nejvyšší čas obrátit se na finančního poradce. Pokud jste klientem nějaké banky či spořitelny, nebývají tyto služby většinou nijak zpoplatněné a pomoc finančního poradce tak můžete vyhledat zdarma.


Finanční rádce, aneb jak ušetřit peníze

finanční poradce

Finanční poradci jsou lidé, kteří se vyznají jak v akciích, tak v úrocích a celkově ve všem okolo financí. Dokážou vám i předpovědět váš finanční stav do budoucnosti, pokud se ovšem nic zásadního nezmění. Pro konzultaci s finančním poradcem musíte předem do banky zavolat nebo se tam osobně stavit a sjednat si termín schůzky. Konzultaci s finančním poradcem můžete absolvovat jak sám/a, tak s vašim manželem/manželkou.

Pomoc finančního poradce vyhledávají především lidé a páry, jež potřebují poradit, který úvěr by se jim nejvíce vyplatil a také vyhovoval jejich příjmům. Poradce udělá co je v jeho silách a pokusí se klientům pokud možno plně vyhovět a co nejsrozumitelněji vysvětlit jejich aktuální situaci. Samozřejmě s vámi bude konzultovat o bance či spořitelně, pro kterou pracuje a nebude doporučovat žádné jiné konkurenční společnosti, kde mohou být i výhodnější podmínky, což může být významnou nevýhodou. Samozřejmě něco jiného je nezávislý poradce, který si ovšem za své služby nechává platit.

Návštěva poradce pro vás není nijak závazná a nejste povinni uzavírat smlouvu o úvěru nebo o jiných finančních službách. Poradce vás také musí seznámit jak s výhodami, tak nevýhodami a riziky, které se naskytují. V tomto směru vám nesmí nijak lhát ani zapírat fakta, neboť by mu to přineslo trestní postih. Finančního poradce se tak můžete ptát na cokoliv, co vás napadne a můžete si to všechno nechat vysvětlit v klidu a dopodrobna.

Stránku zatím nikdo nekomentoval.

Do diskuse mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Půjčky

Půjčky partneři

Rychlé nebankovní půjčky bez registru