Která rychlá půjčka je nejvýhodnější?

Vybírat půjčku můžeme různými způsoby. Mezi ten nejčastější samozřejmě patří výhodnost konkrétní půjčky. Tou se rozumí především výše úroku, stejně jako výše RPSN – roční procentuelní sazby nákladů.

Jasně platí, že čím jsou dané hodnoty nižší, tím samozřejmě lépe. Společně se proto podíváme, jak aktuálně vypadá nabídka rychlých půjček a které v tomto směru patří mezi ty nejvýhodnější. A to vše ve spolupráci s webem Finmoney.cz. Právě ten nám umožní si tyto úvěrové produkty jednoduše a přehledně porovnat a jednoduše vybrat ten, který z celého porovnání vychází nejlépe. Podíváme-li se na ten nejzajímavější úrok, který zde můžeme vidět, určitě musíme jmenovat konkrétně, a to půjčku CreditON, která je aktuálně spojena s úrokem nulovým.

Výše úroků není vše

Máme-li být ale objektivní, je třeba se na výhodnost podívat i z několika dalších směrů. Mohou to být třeba i bonusové akce, které se k dané půjčce vážou. Ty mohou z běžné půjčky rázem udělat tu nejlepší. I na to se Finmoney.cz zaměřuje. A jaké konkrétní akce aktuálně běží? Samozřejmě možnost první půjčky zdarma. Žádáte-li poprvé, je pro vás tato možnost jako stvořena. A co to obnáší? Nic složitého – standardně si požádáte, dostanete peníze a poté vrátíte stejný obnos, jaký vám přišel na účet. I zde samozřejmě můžeme být konkrétní a zmínit, že aktuálně je upozorňováno tímto způsobem na dva poskytovatele. Okamžitá půjčka a Zaplo.

Myslete i na své potřeby

Výhodnost půjčky můžeme určit také podle toho, zda je nám schopna nabídnout skutečně tolik, kolik potřebujeme. Zmapujeme-li celý segment malých nebankovních půjček, rázem vidíme, že půjčky začínají na hodnotách 500 Kč a končí na částkách až 8 000 Kč. A z tohoto rozptylu si stačí jednoduše vyfiltrovat takové, které nabídnou právě sumu, jakou potřebujeme my konkrétně.  Zapomínat nesmíme ani na dostatečnou splatnost. Ta nám jasně určí to, jak hodně budce zatížen náš rodinný nebo osobní rozpočet. U splatnosti nezapomínáme sledovat ani možnosti prodloužení – tedy kolikrát lze daný termín prodloužit, o kolik dní je to možné a také kolik konkrétně nás to může stát.

Nechte se vést i nezávislými testy

Kromě toho, že budeme výhodnost půjček posuzovat kromě našich měřítek, můžeme sledovat také různé nezávislé testy. Jeden takový zveřejnil web iDnes. Ten se týká přímo segmentu mikropůjček. Zde byli jednotliví poskytovatelé hodnoceni v rámci několika faktorů, na základě čehož získaly potřebné body. A jak vše dopadlo? Na prvním místě se umístil poskytovatel Click Credit, na druhém již jmenovaná půjčka Zaplo a na třetím místě Kouzelná půjčka. Hodit se ale budou i informace, kdo na základě tohoto testu zůstal na chvostu. Je to poskytovatel Creditsor, Express Credit a také Perfect Money. U nich recenzenti doporučují, abychom se jim raději vyhnuli.

Stránku zatím nikdo nekomentoval.

Do diskuse mohou přispívat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.

Půjčky

Půjčky partneři

Rychlé nebankovní půjčky bez registru