Dostupné financování TOP

26.06.2022 Nabídka celá ČR |

Hrozí Vám dražba nebo Vám váznou na nemovitosti exekuce?? Tíží Vás úvěry od drahých věřitelů, které sotva stačíte splácet a platíte jen úrok?? Dokážeme velmi rychle zařídit zrušení dražby, vyplacení exekucí a vyplacení nevýhodných zástav. Zachráníme Vaši nemovitost z insolvence za velmi přijatelných podmínek.

Umíme zařídit úvěr se zástavou i jen části nemovitosti (1/2, 1/4, 1/6 atd.)! Také umíme zařídit úvěr se zástavním právem ve druhém pořadí za bankou! Dokážeme financovat i klienty s horšími registry, poskytujeme úvěry až do 80% odhadní ceny Vaší nemovitosti!!! Jako jedni z mála umíme i úvěry na fyzickou osobu (není podmínkou být OSVČ). Úvěr můžete mít s úrokem už od 8% p.a. a splácet jak jistinu, tak úrok!!

Exkluzivně nabízíme úvěr ať už na koupi nemovitosti, na odkoupení nemovitosti od soukromého investora nebo neúčelový a to až do výše 90% LTV s úrokem od 8% p.a. a proměnlivou výší splátek, které se dokáží přizpůsobit Vašim finančním možnostem!! Nabízíme i zcela bezkonkurenční možnost, kdy nemusíte měsíčně splácet ani korunu a můžete si tak zajistit uvolnění Vašeho rozpočtu!!

Rovněž jsme zavedli zcela ojedinělý produkt "DOHYPOTÉKA", se kterou můžete vyřešit chybějící finance při stavbě vaší nemovitosti.

Od 1.6. spouštíme spolupráci s rakouskými bankami, které umí financovat nemovitosti v ČR se splátkou od 0,5% měsíčně z výše úvěru.

To vše díky naší úspěšné a dlouhodobé spolupráci (od roku 2013) se všemi finančními domy v Česku a dále se soukromými věřiteli, kde umíme dosáhnout zdaleka nejlepších podmínek, což se nám potvrzuje dobrými ohlasy klientů. Neváhejte se na nás obrátit pro vypracování nabídky. Působíme na celém území České republiky.

Cena: Dohodou
Jméno: Kryštof Malušek
Telefon: 792234603
Email: krystof.malusek@email.cz
Lokalita: celá ČR
Číslo inzerátu: 7794
/inz/increment-view-count?advertId=7794

Půjčky

Půjčky partneři

Rychlé nebankovní půjčky bez registru