Rychlá a levná půjčka se zástavou nemovitosti, tel.: 608 174 900 TOP

18.02.2024 Nabídka celá ČR |

Rychlé a levné finance se zástavou nemovitosti po celé ČR - bez registru a poplatku předem!

Využijte neúčelovou americkou hypotéku s financováním až do 60% z tržní hodnoty nemovitosti s délkou splatnosti 1 - 20 let. Hypotéka vhodná k podnikatelským záměrům (pro všechny OSVČ a firmy), k vyplacení exekucí, k rekonstrukci nemovitosti, ke konsolidaci všech nevýhodných půjček, úvěrů, leasingů, kontokorentů, kreditních karet apod.

ÚROKOVOU SAZBU BĚHEM SPLÁTKOVÉHO OBDOBÍ NENAVYŠUJEME. Výše úrokové sazby v úvěrové smlouvě je platná po celou dobu splácení.

K PRVOTNÍMU NEZÁVAZNÉMU POSOUZENÍ ŽÁDOSTI NUTNÁ NÁVŠTĚVA ZE STRANY KLIENTA!

Potřebujete-li urgentně řešit vaši finanční situaci a zároveň máte možnost ručit nemovitostí, tento produkt je vhodný právě pro vás! V případě vyplacení exekucí se stáváme prostředníky mezi vámi a vašimi věřiteli a co nejrychleji zajistíme vyplacení všech závazků z vaší nemovitosti a zbylé finance převedeme na váš bankovní účet.

Zdarma po celé ČR zajišťujeme nezávazné posouzení (bez nutnosti dojíždění ze strany klienta), poradenský a právní servis, konzultace a odhad nemovitosti. Garantovaná pevná úroková sazba po celou dobu splátkového období s možností využití předčasného doplacení úvěru bez pokut.

Ručit lze prakticky kteroukoliv nemovitostí na území ČR (komerční i nekomerční) a se souhlasem vlastníka i nemovitostí třetích osob.

Smluvní podmínky za seriózních podmínek předkládáme předem k prostudování. V případě zájmu navštivte náš web http://hypotekynebankovni.cz/ a nebo volejte na tel. číslo 608 174 900.

Cena: Zdarma
Jméno: Pavel Sokola
Telefon: 608 174 900
Email: info@soneba.cz
Lokalita: celá ČR
WWW: http://www.hypotekynebankovni.cz/pujcky-se-zastavou-nemovitosti
Číslo inzerátu: 6775
/rychla-a-levna-pujcka-se-zastavou-nemovitosti-tel-608-174-900-d6775.htm
/inz/increment-view-count?advertId=6775

Půjčky

Půjčky partneři

Rychlé nebankovní půjčky bez registru